Det är dig det gäller

Det är dig det gäller och det är du som väljer. Det är dina behov och din situation som styr, vi anpassar oss efter det.

Vi anpassar i stort sett alla bilmodeller, men som du förstår går inte alla anpassningar att göra i alla bilmodeller. Som exempel behöver en vridbar passagerarstol ett större utrymme för att kunna vridas ut genom dörröppningen och el-skoter behöver ett större bagageutrymme för att rymmas, osv.

Arbetet med din bil börjar med att vi gör en grundlig behovsanalys och utprovning. Vi skapar då ett beskrivande protokoll som också är underlag till offerten.

När du bestämt dig och bokat anpassningen, kan en fortlöpande kontakt under byggtiden behövas. Vid leveranstillfället provar du bilen och bekräftar att du känner dig nöjd och trygg med bilen och anpassningen vi gjort.

Det är du som godkänner att anpassningen är bra för dig. Det är först när du känner att bilen passar dig, att den är bekväm, säker och tillgodoser dina behov, som vi är nöjda och därmed fått vårt arbete godkänt.

Om du behöver körträning i din nya bil ordnar vi det via Anpassarna Körkort. Allt för att du skall känna dig trygg och säker ute på vägarna.

Vi anpassar handreglage för varje enskild kunds behov och vi kan leverera ett antal olika varianter. Du bestämmer hur du vill gasa och bromsa.
Vill du läsa mer om våra handreglage? Klicka här.

Vi har ett antal varianter av rattspinnare och vi anpassar rattspinnare för varje enskild kunds behov.
Vill du läsa mer? Klicka här.

Sittandet är mycket personligt och vi anpassar stolar och sittplatser för varje enskild kunds behov. Vi kan byta ut stolar eller förändra och anpassa den befintliga.
Vill du läsa mer? Klicka här.

Vi anpassar sitsbreddare för varje enskild kunds behov. Vill du läsa mer om våra sitsbreddare? Klicka här.

Vi anpassar avancerade styrsystem för varje enskild kunds behov, vill du läsa mer? Klicka här.

Vi anpassar sittplatser för barn med särskilda behov. Vill du läsa mer om våra sittplatser för barn? Klicka här.